Skip to main content
 

Home  Onze Diensten  Aanmelding lid  nieuws  wwww  agenda   

Wie is Pure Networks en Security?


Sinds 2008 is Pure Networks & Security specialist op het gebied van security infrastructuren. Opererend vanuit Best levert zij oplossingen en diensten op dit vlak aan MKB+ bedrijven, zorginstellingen en (semi-)overheid. Pure Networks & Security is gericht op het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit en streeft naar een lange termijn relatie met haar klanten. 


Kernpunten van waar uit Pure Networks & Security opereert zijn:

  • Kwaliteit gaat voor kwantiteit.
  • Partnerschap met de klant aangaan, inleven, meedenken, samenwerken. 
  • Doen wat je beloofd en meer, flexibel en pragmatisch.
  • Oplossingen dienen beheersbaar, meetbaar en kosten efficiënt te zijn.
  • Denken vanuit exploitatie en business behoeften.
  • Overdracht van kennis.


Pure Networks & Security heeft een brede kennis van de security markt, is OSCP en Cisco gecertificeerd. U kunt er vanuit gaan dat Pure Networks & Security veel ervaring heeft in projecten met zowel eenvoudige als complexe security infrastructuren.


Onze klanten kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Met de beleving vanuit de eindgebruiker als fundament zijn wij in staat om hoogwaardige technische oplossingen te realiseren zonder daarbij de kosten voor de initiële investeringen en de exploitatiekosten uit het oog te verliezen.Waarom? 


De huidige communicatie technieken worden steeds belangrijker en complexer. 

Het "netwerk" wordt een steeds groter bedrijfsrisico en is steeds vaker de boosdoener in geval van verstoringen.

Maar is dat wel zo? 

Zijn de verstoringen te wijten aan een inbraak poging, de netwerk apparatuur of komt het toch door de applicatie karakteristieken? 


Pure Networks & Security maakt de verkeersstromen helder en inzichtelijk, desnoods op bit niveau!


Met de verkeersstromen inzichtelijk kunnen we een detail analyse doen en een oplossings voorstel maken compleet met risico analyse. Tot de mogelijkheden behoren ook WAN acceleratie en load balancing oplossingen van netwerk tot en met applicatie laag.


De meeste security oplossingen ontstaan vanuit een defensief perspectief. Men wil iets beveiligen voor anderen en gaat met die kennis b.v. een firewall rule-base bouwen.


Pure Networks & Security is gespecialiseerd in aanvallende security. Denken en te werk gaan als een echte hacker! 

En vanuit deze strategie een security oplossing bouwen die verder gaat dan een firewall rule-base.

Pure Networks & Security kijkt verder.


  • Wat weet een hacker over uw bedrijf?
  • Wat verteld uw dns?
  • Hoe veilig zijn uw applicaties?
  • Wat is de security awareness van uw medewerkers?


Een goed security beleid draagt zorg aan een grotere beschikbaarheid van uw diensten en uiteindelijk aan een kosten reducering. Hier is echter veel specifieke kennis voor nodig die continu onderhouden dient te worden met de laatste technieken. Pure Networks & Security kan uw organisatie hiermee helpen d.m.v. 3e lijns support, consultancy, detachering en trainingen, altijd een oplossing op maat.